Navn
AALskills
Indsendt af AALskills den
Varighed
2.00
Billede
Materialer
Visning på kort
Vis alternativ adresse
Navn på lokalitet
Sushimania
Gade
Nørre Uttrup Torv 11
Postnummer
9400
By
Nørresundby

Gastronomi og Bæredygtighed på Restaurant Sushimania

Tag dine elever med ud på en restaurant og lad dem arbejde med spændende kokketeknikker og høre om hvordan det er at være kok. Derudover er der også fokus på, hvordan eleverne kan være med til at gøre restaurationsbranchen grønnere med idéer, som de i grupper skal arbejde med i restauranten. Og så skal vi selvfølgelig spise vores egne sushiruller.

Forløbet

Klassen er inviteret ind på et virksomhedsbesøg hos restauranten. Når klassen ankommer, vil den blive inddelt i 2-3 grupper alt afhængig af klassen størrelse. Et hold går direkte i køkkenet, hvor de vil komme til at arbejde med en kok og afprøve teknikker inden for kokkefaget. De resterende hold går i gang med at tale om, hvordan Sushimania kan blive mere bæredygtig, eller hvordan restaurationsbranchen kan blive grønnere med udgangspunkt i FN´s 17 verdensmål. Afhængig i klassen og køkkenets størrelse, så vil hvert hold have mellem 40 – 60 minutter i køkkenet. 

Forløbet starter klokken 09:00 og slutter kl. 11:00.

Gratis
Ja
Forløbstype
Overordnet målgruppe
Hele året
Nej
Pris
Enhed
Ansøgningsknap
Søg om refusion af transport
Formål

Hvordan er det at arbejde på en restaurant, hvilken roller er der og hvad betyder bæredygtighed og få kendskab til FN's 17 verdensmål. 

 

Forberedelse

Research om historien med Sushimania og generelt på branchen som klassen skal besøge. Giv klassen mulighed for kendskab til FN´s 17 verdensmål.

Beskrivelse til varighed

Forløbet starter klokken 09:00 og slutter kl. 11:00

Vis ikke på profil
Afbrudt
Antal
25
Skjul kontaktformular
Afbrudt
Hvem kan få tilskud
Alle